Aktiviteter fra kl. 9.00

Hvis I aflevere jeres børn senere end kl. 9.00, kan grupperne være ude af huset. Det er ikke altid planlagt i forvejen, da det nogle gange afhænger af vejret mv.

I er derfor velkomne til at ringe/spørge i dagligdagen.

 

Modtagelse og afhentning

Ved modtagelsen om morgen, er der en voksen, der gerne vil være behjælplig med at vinke farvel og modtage beskeder. Ligeledes i afhentningssituationen er det vigtigt, at I siger farvel til en voksen.

Hvis jeres barn bliver hentet af en anden, skal der gives besked til personalet eller på Tabulex, da vi ellers ikke udlevere barnet.

 

Frugt

Om eftermiddagen har vi en frugtordning, hvor børnene tilbydes varieret frugt hver dag.

Frugtordningen administreres af bestyrelsen.

Det koster 325 kr. halvårligt at deltage i frugtordningen.

 

Fødselsdage

Vi holder i Regnbuen fødselsdagsfest for jeres barn, sammen med barnets basisgruppe.

Vi laver kagemanden/konen sammen med fødselsdagsbarnet, synger fødselsdagssang og fødselsdagsbarnet får en lille gave.

For at undgå eksklusion, ulighed eller misundelse børnene i mellem, må fødselsdags indbydelser kun afleveres i Regnbuen, hvis alle gruppens piger eller drenge skal med til fødselsdagen.

Påklædning

Tøj til årstiden:

Vi er ude i al slags vejr. Det er derfor vigtigt, at jeres børn har tøj, sko/støvler og skiftetøj med, der passer til årstiden.

Garderober:

Skiftetøj mv. kan opbevares i barnets garderobe. Husk at forsyne tøj og sko med jeres barns navn, ellers er det meget vanskeligt for os, at finde “ejeren”.

Hver fredag skal garderoberne tømmes helt pga. rengøring. Samtidig vil vi gerne bede Jer om, at hjælpe os med at holde orden i jeres barns garderobe.